Nieuwsbericht

Herziening van de CROW-CUR rapport 213:2022 Handboek Hout in de Grond-, weg- en waterbouw

De inhoud van de Kennismodule kent een groeimodel. Steeds meer publicaties verschijnen digitaal en zullen dan worden samengebracht in de Kennismodule. 
 

Profielfoto van Emile Hoogterp
11 februari 2022 | 1 minuut lezen

Woensdag 16 februari hebben we de (feestelijke) afsluiting van de werkgroep "Herziening van de CROW-CUR rapport 213:2022 Handboek Hout in de Grond-, weg- en waterbouw", maar hij is nu al toegankelijk in de kennismodule Inspectie, advies, vervanging en renovatie civiele kunstwerken.

Trots op het gedane werk!

Bekijk ook: https://lnkd.in/gB-3h47b

In het handboek ‘Hout in de GWW’ wordt ingegaan op de uitgebreide toepassingsmogelijkheden van hout in civiele constructies. Hout heeft unieke eigenschappen die helpen de GWW te verduurzamen en circulair en klimaatneutraal te maken en is een adequaat antwoord op de verwachte grondstof schaarste.
In het handboek vind u informatie over toepassingsmogelijkheden, over (moderne) houtsoorten met hun eigenschappen en voorbeelden van duurzame toepassing van hout in constructies. Ook komen kostenaspecten en het beheer en onderhoud van houten constructies aan de orde.
 

Profielfoto van Emile Hoogterp
2 jaar geleden
Profielfoto van Emile Hoogterp
2 jaar geleden

https://www.crow.nl/blog/februari-2022/na-ruim-achttien-jaar-nieuw-handboek-hout-in-de-gw?utm_source=linkedin&utm_medium=social&utm_campaign=houtingwwinterview&fbclid=IwAR2NzpzhCK8jQ_4HvZxdEHfHgqvJCk6b6auRGQRCUgwV_JnLImiOHjMXeg4