Terugblik lunchlezing 12-01-22: Datagedreven assetmanagement door de provincie Noord-Brabant 1/3

Op woensdag 12 januari organiseerden we samen met Platform WOW de eerste lunchlezing in de reeks van drie over datagedreven assetmanagement.

Het onderwerp was Een Brabantse blik: van inspectie naar dashboard. Provincie Noord-Brabant, Royal HaskoningDHV en Sweco lichtten hun gezamenlijke beheersysteem met een duidelijk en inzichtelijk dashboard toe. Ieder vanuit de eigen rol: als eigenaar van het areaal, uitvoerder van inspecties en bouwer van het dashboard. Het onderwerp riep veel interesse en opmerkingen op bij de 275 deelnemers en was daarmee een mooie aftrap van de mini-reeks lunchlezingen rondom datagedreven assetmanagement.

Oproep: Meld je aan voor de werkgroep 'De Club van 25: Samen grip op ons areaal'

De lunchlezing was ook de start van de nog samen te stellen werkgroep 'De Club van 25: Samen grip op ons areaal'. Hierin bundelen 25 Nederlandse brugbeheerders hun krachten om de bruggen in hun areaal en de staat hiervan in beeld brengen en een meerjarige prognose ten behoeve van de instandhouding hiervan te ontwikkelen. Hierin bundelen Platform WOW en Platform Bruggen de krachten van 25 Nederlandse brugbeheerders in de werkgroep ‘Samen grip op ons areaal’.

Jij kunt hier onderdeel vanuit maken. Want de grote V&R-opgave hoef je niet alleen op te pakken, ook niet alleen als organisatie. Samen met 24 andere brugbeheerders breng jij alle bruggen in jouw areaal en de staat hiervan in beeld en ontwikkel je een meerjarige prognose ten behoeve van de instandhouding hiervan. Dit doe je samen, concreet op basis van gedeelde lessen en bewezen methoden. 

Heb jij interesse in deelname in deze werkgroep? Laat je contactgegevens achter in het aanmeldformulier