Document

Kennis- en Voorbeeldenoverzicht (Hergebruik, IFD, Biobased, Hout)

Profielfoto van Samenwerkplatform Circulaire Viaducten en Bruggen
26 januari 2024 | 1 minuut lezen

Deze online, interactieve, laatste versie van het overzicht van Circulaire Viaducten en Bruggen is te allen tijde te vinden en aan te vullen via deze link.

Voor toegang is goedkeuring van de beheerder vereist. Vraag toegang aan door een e-mail te sturen naar Davy Huiberts (davy.huiberts@rws.nl of 06-27 314 614).

Wilt u meer weten en deelnemen aan het Samenwerkplatform Circulaire Viaducten en Bruggen? Neem dan deel aan de bijeenkomsten, en onze (interactieve) digitale platformen:

  • De laatste ontwikkelingen en komende bijeenkomsten delen we via de website en agenda van Platform Bruggen (onder thema: Hergebruik, Circulariteit en Duurzaamheid).
  • Voor onderlinge interactie, zoals vragen en oproepen aan het netwerk, gebruiken we deze LinkedIn-groep van het Transitiepad Kunstwerken.

Onderaan deze bijdrage treft u de volgende documenten: 

Afbeelding: Losmaakbare Hout-Beton Brug Hessenpoort (door: gemeente Zwolle, Knipscheer Infrastructuur en ipv Delft).

1 document en 4 links toegevoegd
Profielfoto van Job Buisman
2 maanden geleden
Profielfoto van Job Buisman
2 maanden geleden

Ik kan helaas de bijgevoegde links niet openen omdat ik de volgende melding krijg: 'emailadres helaas niet vinden in de adreslijst duurzameinfra.sharepoint.com. ''  Kan ik hieraan toegevoegd worden?

Dag  Job, 

ik kan je toevoegen aan onze Sharepoint als je mij mailt naar circulaireviaducten@rws.nl

https://ipvdelft.nl/portfolio-item/circulaire-hout-betonbrug-zwolle/#:~:text=Een%20duurzame%20brug%20die%20onderhoudsarm,op%20het%20Zwolse%20bedrijventerrein%20Hessenpoort.