Activiteit

Week van 'Hee, ben jij oké?'

17 april
2023
t/m: 21-04-2023
Divers
Maandag 17 april 2023 - vrijdag 21 april 2023
Evenement
Profielfoto van Fred Westenberg
4 minuten lezen

Dag allen,

 

Samen hebben we een belofte gedaan: we zetten ons in voor een toekomstbestendige bouw- en infrasector. Wij hebben daarbij nu jouw hulp nodig!

 

Met het initiatief ‘Hee, ben jij oké?’ gaan we er voor zorgen dat we als sector betere oplossingen realiseren voor actuele maatschappelijke uitdagingen, zoals schaarste en de enorme onderhoudsopgave van bestaande infra. Wij geloven dat sociale veiligheid, diversiteit en inclusiviteit een cruciale rol spelen en dat meer aandacht hiervoor ons kan helpen. Helpen bij het binnen halen en behouden van talenten, het bedenken van vernieuwende oplossingen, het nemen van betere besluiten en het creëren van een werkomgeving waarin iedereen zich welkom, gewaardeerd en gerepresenteerd voelt, zich uit kan en mag spreken, en daarbij niet wordt afgerekend.

 

Wij organiseren van 17 - 21 april 2022 de Week van Hee, ben jij oké? Een week waarin sociale veiligheid, diversiteit en inclusiviteit centraal staan, en we hier samen de broodnodige aandacht aan gaan geven. De Week van Hee, ben jij oké? is een initiatief voor én door de sector. Als trekkers van het initiatief creëren wij het platform en de kaders, maar de inhoudelijke invulling van deze week moet georganiseerd worden door partijen uit onze sector. We sturen je trouwens ook snel nog een agendaverzoek zodat de week vast in je agenda staat.

 

Om de week tot een succes te maken hebben we jouw hulp hard nodig. We hebben 2 vragen voor je:

  1. Wil jij persoonlijk als ambassadeur de Week van Hee, ben jij oké?  steunen door het initiatief zo breed mogelijk in je netwerk kenbaar te maken?

Volg onzeLinkedIn paginaen nodig je netwerk uit om ook te volgen! Hier delen we updates over het initiatief en activiteiten die door andere organisaties worden georganiseerd, maken we dit belangrijke onderwerp zichtbaarder, én hoor je als eerste wanneer onze website wordt gelanceerd!

  1. Kun je zorgen dat jouw organisatie zich aanmeldt als deelnemer van de Week van Hee, ben jij oké? en in dat kader minimaal één activiteit organiseert waarmee aandacht wordt gegeven aan sociale veiligheid, diversiteit of inclusiviteit? Je kunt als deelnemende organisatie ook deelnemen aan activiteiten van andere organisaties.

De organisatie van jullie activiteit mag vanzelfsprekend ook gebeuren door iemand anders vanuit jouw organisatie. Laat ons weten wie dit gaat oppakken binnen jouw organisatie door een email te sturen naar Yacintha Mulder op het email-adresInfo@heebenjijoke.nlWij nemen contact op om e.e.a. af te stemmen.

 

Als initiatiefnemers faciliteren wij jullie zo veel als mogelijk.

  • Begin 2023 lanceren we de website en op de website maken we de deelnemende organisaties en het programma met alle activiteiten in de week bekend. Hou deze website in de gaten voor updates en informatie.
  • Begin 2023 lanceren we de Hee, ben jij oké?-toolkit zodat je een vliegende start kunt maken! Hierin vindt je tips en materiaal dat je kunt gebruiken om dit onderwerp binnen jouw organisatie op te pakken.

 

Alleen samen kunnen we impact maken! Kunnen we op jouw hulp rekenen?

 

Met vriendelijke groet,
 

Lynn Vosman

Universiteit Twente

Charlotte Meijer

Gemeente Amsterdam

Ahnne Coolen

BAM Nederland

Winansa Blyer

BAM Nederland

Frank Maatje

Bouwen met Staal

André Speksnijder

ABT

Laura Schrauwers

Gemeente Amsterdam

Anton van der Sanden

Royal HaskoningDHV

Yacintha Mulder

TAUW

Han Roebers

Provincie Noord-Holland

Ralph van Roessel

TAUW

Ingeborg van der Vorm

Rijkswaterstaat

Jenne van der Velden

Rijkswaterstaat

Tim van Dijck

Witteveen & Bos

Jack Amesz

Gemeente Den Haag

Arlette Nieswaag

Witteveen & Bos

Joris Strobach

Arcadis

Cynthia Martin

Royal HaskoningDHV

Nout Verhoeven

Gemeente Amsterdam

Bas Ebbelaar

Infrascoop

Nagat Abdu

Oosterhoff Groep

Koene Talsma

 

 

 

 

 

 

 

 

E-mail: info@heebenjijoke.nl