Westraven Utrecht (Rijkswaterstaat)

Beste,
 
We gaan weer verder met de buyer group Circulaire Viaducten. Volgens mijn administratie sta jij op de lijst van deelnemers aan de buyer group. Het was lange tijd stil, maar ondertussen is er hard gewerkt achter de schermen. Er ligt nu een concept-inkoopstrategie die we graag samen met jullie verder willen gaan vormgeven. We zijn ook benieuwd naar hoe het bij jou in de organisatie staat met dit onderwerp. Daarvoor hebben we twee bijpraatmomenten gepland op 5 en 17 april. Het is niet noodzakelijk om bij allebei aanwezig te zijn (tweemaal hetzelfde programma), maar het zou fijn zijn als 1 van de 2 gaat lukken. Nadere informatie en de precieze agenda sturen we je volgende week.
 
Op 9 mei organiseren we een live bijeenkomst waar we de inkoopstrategie uitgebreid gaan bespreken, voorbeelden gaan uitwisselen en bepalen hoe nu verder, zodat ook andere opdrachtgevers gebruik kunnen maken van de opbrengst. Reserveer deze datum dus alvast in je agenda. 

Voor alle bijeenkomsten zal ik jullie vergaderverzoeken sturen. Per 2023 heb ik het stokje overgenomen van Maurice van Rooijen, en ik kijk ernaar met jullie kennis te maken. 

Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag. Het kan ook zijn dat we even individueel contact met je opnemen. Andersom mag dat natuurlijk ook graag!
 
Met vriendelijke groet,
 
Meinke Schouten
Coördinator Buyer Group Circulaire Viaducten