Activiteit

Kennisbijeenkomst Marktvisie en Inkoopstrategie Circulaire Viaducten en Bruggen

28 mei
2024
Dinsdag 28 mei 2024
12:30 tot 13:30
Bijeenkomst
Soort: Online

Welkom bij het Samenwerkplatform Circulaire Bruggen en Viaducten 

Marktvisie en Inkoopstrategie 
Het Samenwerkplatform is een doe- en leernetwerk van organisaties in de transitie naar het circulair bouwen van bruggen en viaducten. Aan de hand van de Marktvisie en Inkoopstrategie wisselen beheerders, marktpartijen en kennisinstellingen kennis en praktijkervaringen uit. Dit doen we aan de hand van drie Circulaire Ontwerpprincipes: Hoogwaardig Hergebruik, IFD (Industrieel, Flexibel, Demontabel) en Slank ontwerpen, en Duurzame Materialen (Biobased/Hout/Co2-arm Beton). 

Lees verder dit artikel om meer te weten te komen over onze Droomvisie, onze werkwijze en hoe wij samenwerken met vergelijkbare initiatieven

Kennisbijeenkomst (digitaal) - Klik hier om u aan te melden
Tijdens deze verdiepende online sessie lichten we de Marktvisie en Inkoopstrategie toe. Er zal ruimschoots gelegenheid zijn om vragen te stellen. Ook delen we eerste ervaringen met de toepssing van Marktivsie en Inkoopstrategie. 

Datum: 28 mei 2024
Tijd: 12.30 uur tot 13.30 uur  
Locatie: Online

Volgende Leernetwerkbijenkomsten (LIVE)
Deze bijeenkomst is onderdeel van een repeterende frequentie (Leernetwerk)bijeenkomsten. De volledige kalender vind je in deze bijdrage.

Aanmelden en Commitment 
Aanmelden kan via dit Aanmeldformulier. Hiernaast is het mogelijk om, persoonlijk of als organisatie, commitment af te geven op de Marktvisie en Inkoopstrategie; vul hiervoor dit Monitoringsformulier in.   

Wij hopen u (weer) te mogen ontmoeten tijdens de aanstaande bijeenkomst!