Activiteit

Strategische Sessie Samenwerkplatform Circulaire Viaducten en Bruggen

25 januari
2024
Donderdag 25 januari 2024
13:30 tot 17:00
Bijeenkomst

Beste betrokkene in het Netwerk Circulaire Viaducten en Bruggen,

Op 25 januari aanstaande organiseren we een live-bijeenkomst voor publieke opdrachtgevers en netwerkorganisaties, om samen het vervolg van de Buyer Group Circulaire Viaducten en Bruggen (BG CVB) verder vorm te geven als Samenwerkplatform Circulaire Viaducten en Bruggen [werktitel], meer informatie: Samenwerkdocument 2024). Tijdens de bijeenkomst bepalen we: hoe we ons organiseren, welke (leer)doelen en resultaten we willen bereiken, welke onderwerpen, welke acties, waar, wanneer, door wie, met wie, etc.

Voor deze bijeenkomst zijn we op zoek naar een behapbare groep (±10) deelnemers. Mocht er bredere interesse zijn, dan maken we dat graag mogelijk. Ook trekken we zoveel mogelijk op met alle vergelijkbare initiatieven in het Netwerk Circulaire Viaducten en Bruggen, zoals Platform Bruggen, Bruggencampus, Bouwcampus, CROW, Betonakkoord, Platform WOW, PIANOo, IFD in de GWW, NEN, Bouwend Nederland, BouwCirculair, IPO, P12, UvW, G4, G40, etc. We onderzoeken nog of het handig is om ook een of meerdere marktpartijen hiervoor uit te nodigen. 

Bij interesse, stuur een e-mail naar Davy.huiberts@rws.nl.

Tijd: 13.30 inloop | 14.00 uur aanvang

Locatie: Woonkamer LEF Future Center (Utrecht, Westraven)

We kijken uit naar deze richtinggevende bijeenkomst, en hopen op jullie te mogen rekenen voor een breed palet aan visies, wensen en behoeften voor deze vervolgsamenwerking.

Met circulaire groet,

Mede namens de Buyer Group Circulaire Viaducten en Bruggen,

Maya, Marion en Davy

Locatie

Griffioenlaan 2
3526 LA Utrecht
Nederland
Profielfoto van Henrie van Buuren
5 maanden geleden
Profielfoto van Henrie van Buuren
5 maanden geleden

Ik ben er graag bij.

Groet,
Henrie van Buuren