Activiteit

Leernetwerkbijenkomst #2 Circulaire Viaducten en Bruggen (LIVE)

02 juli
2024
Dinsdag 2 juli 2024
09:00 tot 13:30
Bijeenkomst

Bent u in uw werk betrokken bij het inkopen, ontwerpen of bouwen van viaducten en bruggen? Wilt u weten hoe dit circulair kan en leren van de ervaring van anderen? Dan bent u bij deze Leernetwerkbijeenkomst van het Samenwerkplatform Circulaire Bruggen en Viaducten precies op de juiste plaats. Tijdens de bijeenkomst wisselen we kennis, ervaringen en oplossingen uit, gericht op Hoogwaardig hergebruik, Industrieel, Flexibel en Demontabel (IFD) bouwen en (meer) klimaatneutrale materialen (Biobased/Hout/Co2-arm Beton), conform de gezamenlijke Marktvisie en Inkoopstrategie. Lees verder dit artikel om meer te weten te komen over onze Droomvisie, onze werkwijze en hoe wij samenwerken met vergelijkbare initiatieven

Leernetwerkbijenkomst #2 (LIVE) - Klik hier om u aan te melden
Tijdens deze tweede Leernetwerkbijeenkomst maken we kennis met elkaar, het speelveld en het Samenwerkplatform. Het programma biedt ruimvoldoende gelegenheid om (aan de hand van praktijkvoorbeelden met de toepassing van Marktivsie en Inkoopstrategie) kennis en ervaringen uit te wisselen. Dit doen we aan de hand van het volgende programma:

 1. Opening Leernetwerkbijeenkomst met een beknopte weergave van de gezamenlijke visie, aanpak en stand van zaken (door Meinke Schouten (Platform Bruggen) en Maya Sule (Transitiepad Kunstwerken))
 2. Kennismakingsmoment
 3. Deelsessies (2 rondes van 45 min)
  1. Live-matching (van vraag en aanbod) van tientallen gebruikte Liggers  | door Team Hergebruik Liggers (RWS) en Groene Liggers V.O.F. (SBIR CiVi)
  2. Opschalen IFD Bouwen | door Marcel Willemse en Anna Ciapa, Provincie Noord-Holland
  3. Fiets- en Voetgangersbruggen (Inventarisatie Productblad(en) Brugelement(en)) | door Emile Hoogterp, BouwCirculair/Westenberg
  4. Revival Houten (fundering)palen | door Matthijs Griffioen, gemeente Amsterdam
  5. Betoninnovatieloket | door Ton van Beek, SKG IKOB
 4. LUNCH (Meet en Greet | Speel en Win | Ontspan en ontmoet)

Datum: 2 juli 2024
Tijd: 8.45 tot 13.30 uur  (aanvang: 9.15 uur)
Locatie: LEF Future Centre (Utrecht) (max. 120 personen)

Volgende Leernetwerkbijenkomsten (LIVE)
Deze bijeenkomst is onderdeel van een repeterende frequentie Leernetwerkbijeenkomsten. De volledige kalender vind je in deze bijdrage.

Aanmelden en Commitment 
Aanmelden kan via het formulier via dit Aanmeldformulier. Hiernaast is het mogelijk om, persoonlijk of als organisatie, commitment af te geven op de Marktvisie en Inkoopstrategie; vul hiervoor dit Monitoringsformulier in.   

Wij hopen u te treffen tijdens de aanstaande bijeenkomst! 

Locatie

Griffioenlaan 2
3526 LA Utrecht
Nederland