Activiteit

Leernetwerkbijenkomst #2 Circulaire Viaducten en Bruggen (LIVE)

02 juli
2024
Dinsdag 2 juli 2024
09:00 tot 13:30
Bijeenkomst

Welkom bij het Samenwerkplatform Circulaire Bruggen en Viaducten 

Marktvisie en Inkoopstrategie 
Het Samenwerkplatform is een doe- en leernetwerk van organisaties in de transitie naar het circulair bouwen van bruggen en viaducten. Aan de hand van de Marktvisie en Inkoopstrategie wisselen beheerders, marktpartijen en kennisinstellingen kennis en praktijkervaringen uit. Dit doen we aan de hand van drie Circulaire Ontwerpprincipes: Hoogwaardig Hergebruik, IFD (Industrieel, Flexibel, Demontabel) en Slank ontwerpen, en Duurzame Materialen (Biobased/Hout/Co2-arm Beton). 

Lees verder dit artikel om meer te weten te komen over onze Droomvisie, onze werkwijze en hoe wij samenwerken met vergelijkbare initiatieven

Leernetwerkbijenkomst #2 (LIVE) - Klik hier om u aan te melden
Tijdens deze tweede Leernetwerkbijeenkomst maken we kennis met elkaar, het speelveld en het Samenwerkplatform. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wisselen we kennis en ervaringen uit. Ook delen we ervaringen met de toepssing van Marktivsie en Inkoopstrategie. 

Datum: 2 juli 2024
Tijd: 9.00 tot 13.30 uur  
Locatie: LEF Future Centre (Utrecht) (max. 120 personen)

Volgende Leernetwerkbijenkomsten (LIVE)
Deze bijeenkomst is onderdeel van een repeterende frequentie Leernetwerkbijeenkomsten. De volledige kalender vind je in deze bijdrage.

Aanmelden en Commitment 
Aanmelden kan via het formulier via dit Aanmeldformulier. Hiernaast is het mogelijk om, persoonlijk of als organisatie, commitment af te geven op de Marktvisie en Inkoopstrategie; vul hiervoor dit Monitoringsformulier in.   

Wij hopen u te treffen tijdens de aanstaande bijeenkomst! 

Locatie

Griffioenlaan 2
3526 LA Utrecht
Nederland