Nieuwsbericht

BruggenFestival2025: het event waar de sector elkaar ontmoet

Profielfoto van Nyanda van Dijk
25 juni 2024 | 1 minuut lezen

Heb jij 20 maart 2025 al in je agenda staan? We delen met trots dat wij samen met de Nederlandse Bruggenstichting het allereerste BruggenFestival in Utrecht organiseren! Dit evenement vervangt de traditionele Bruggendag en belooft groter, dynamischer en innovatiever te worden.  

Waarom je erbij moet zijn 

Ons wegennet staat onder toenemende druk en de behoefte naar duurzame oplossingen neemt toe. Het BruggenFestival2025 is dé plek om je kennis bij te spijkeren en nieuwe ideeën op te doen. Het evenement richt zich op essentiële, hedendaagse thema's: duurzaamheid, circulariteit en het ontwerp van bruggen. Verwacht een dag vol inspiratie, kennisdeling en netwerkmogelijkheden. 

Of je nu een doorgewinterde professional bent of een ambitieuze student, het BruggenFestival2025 biedt waardevolle inzichten en kansen voor iedereen in de bruggensector. Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en oplossingen die bijdragen aan een duurzame en veilige infrastructuur. 

Zet 20 maart 2025 in je agenda om deze unieke kans niet te missen. De inschrijving opent in september, dus zorg dat je erbij bent!