Activiteit

Leernetwerkbijeenkomst​ #3 Circulaire Viaducten en Bruggen (Digitaal)

01 oktober
2024
Dinsdag 1 oktober 2024
08:30 tot 11:00
Bijeenkomst
Soort: Online

Bent u in uw werk betrokken bij het inkopen, ontwerpen of bouwen van viaducten en bruggen? Wilt u weten hoe dit circulair kan en leren van de ervaring van anderen? Dan bent u bij deze Leernetwerkbijeenkomst van het Samenwerkplatform Circulaire Bruggen en Viaducten precies op de juiste plaats. Tijdens de bijeenkomst wisselen we kennis, ervaringen en oplossingen uit, gericht op Hoogwaardig hergebruik, Industrieel, Flexibel en Demontabel (IFD) bouwen en (meer) klimaatneutrale materialen (Biobased/Hout/Co2-arm Beton), op basis van de gezamenlijke Marktvisie en Inkoopstrategie. Klik op de link om meer te weten te komen over de Droomvisie en (samen)werkwijze van het Samenwerkplatform Circulaire Viaducten en Bruggen

Leernetwerkbijenkomst #3 (Digitaal) - Hier aanmelden
Tijdens deze derde Leernetwerkbijeenkomst maken we weer kennis met elkaar en staan we stil bij de laatste kennis en ontwikkelingen in de sector. Dit doen we aan de hand van het volgende, interactieve programma:

 1. Opening en Kennismaken ​

 2. Twee rondes met deelsessies [nog onder voorbehoud]:

  • Cruquiusbrug (Petra Muskens)​

  • Verschillende soorten landhoofden

  • Biobased Fietsbruggen 

  • Circulaire ambities  - Belemmeringen weghalen - als organisatie de knop omzetten 

 3. Activatie-ronde

 4. Plenaire afsluiting en doorkijk naar de volgende keer​​

Datum: 1 oktober 2024
Tijd: 8.30 tot 11.00 uur 
Locatie: Online

Volgende Leernetwerkbijenkomst: 3 december (LIVE)
Deze bijeenkomst is onderdeel van een repeterende frequentie Leernetwerkbijeenkomsten. De volgende Leernetwerkbijeenkomsten vinden plaats op 3 december (LIVE), en tijdens het Bruggenfestival op 20 maart. Klik hier voor de volledige kalender.

Gezamenlijke monitoring
Om meer gezamenlijkheid te creeeren in de koers en de samenwerking willen we organisaties vragen om deel te nemen aan de gezamenlijke monitoring van de Marktvisie en Inkoopstrategie; hiervoor kunt u dit Monitoringsformulier invullen. Op deze manier krijgen we inzicht en bewustzijn in de mate waarin organisaties bezig zijn met de Marktvisie en Inkoopstrategie.

Wij hopen u te treffen tijdens de aanstaande bijeenkomst! 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om je zelf aan te melden.

Ben je nog niet geregistreerd op deze website? Registreren »