Activiteit

Conferentie Programma Bruggen & Kademuren: 'Slimmer met minder' [VOL]

06 oktober
2022
6 oktober 2022
13:30 tot 17:30
Congres
Profielfoto van Ivan Erkelens
14 september 2022 | 1 minuut lezen

De aanmelding voor deze conferentie is gesloten. Het maximale aantal deelnemers is bereikt.

Beste partner,

Graag nodigen we je uit voor de tweede PBK Conferentie op donderdag 6 oktober. We organiseren de conferentie samen met het platform Binnenstedelijke Kademuren (BiKa) van het CROW, onder het thema Slimmer met minder. Een thema met een hoge urgentie: externe factoren zorgen voor schaarste op alle vlakken. Dat betekent dat we anders moeten werken en nog vaker naar creatieve oplossingen moeten zoeken. Dat doen we graag, maar daarbij hebben we onze partners wel hard nodig.

Je kunt je aanmelden voor de conferentie via deze LINK.
Meld je je aan, dan ontvang je binnen twee weken een link naar het programma.
Hebt u zich aangemeld, dan ontvangt u direct een agendaverzoek. Binnen twee weken ontvangt u een link naar het programma. Daar kunt u een keuze maken uit de verschillende onderdelen en uw eigen middagprogramma samenstellen. Graag lichten we vast een tipje van de sluier op over wat u kunt verwachten.

Workshopthema’s

  • Samenwerking in de keten. Het meenemen van ambities van partners in onze projecten, waar kan dat nog? Welke belangen en wensen wegen het zwaarst? Hoe voorkomen we overbelasting op de kades? We gaan hierover in gesprek met partners en belanghebbenden.
  • Innovatie & Techniek. Wat kunnen we slimmer doen met predictive maintenance? Hoe staat het met de IPK-projecten? In verschillende presentaties en workshops gaan we daarop in, én duiken we in de wereld van innovatieve monitoring en levensduurverlengende maatregelen. 
  • Anders kijken. Ook in de basis valt nog wat te verbeteren. We hebben het over geld: aan welke knoppen kunnen we draaien? En over scope: hoe kunnen we de laatste gegevens inzetten om de opgave secuurder te bepalen?

Bezoekerscentrum en excursies

De hele middag is het bezoekerscentrum Bruggen en Kademuren geopend. Daar is ook een mini-postermarkt gevestigd met meer informatie over projecten in de opstartfase. Lekker naar buiten kan ook: er zijn meerdere excursies door de stad te volgen. Wandel bijvoorbeeld mee langs de vergroende veiligheidsconstructies of bezoek een prefab-brug.

We zien je graag op donderdag 6 oktober op de Achtergracht!

Programma Bruggen en Kademuren
Gemeente Amsterdam

Locatie

Achtergracht 14
1017 WP Amsterdam