Activiteit

The GAME; the Great Asset Management Experience

23 maart
2023
Donderdag 23 maart 2023
09:00 tot 17:00
Training

De NVDO en Mainnovation presenteren een unieke teambuildingsactiviteit: the Great Asset Management Experience, oftewel the GAME. Op 23 maart 2023 kun je als team meedoen aan deze interactieve Maintenance en Asset Management-dag. In één dag krijg je volgens het principe ‘learning-by-doing’ veel nieuwe inzichten en leer je om met een andere blik naar Asset Management te kijken.

Met the GAME doe je, aan de hand van een uitdagende business simulatie, praktijkervaring op met diverse maintenance en Asset Management uitdagingen. We leggen uit hoe je aan de hand van Value Driven Maintenance & Asset Management (VDMXL) waarde kunt toevoegen aan het bedrijfsresultaat. Het gaat over slimme keuzes, preventive maintenance optimization, ISO 55.000, vervangings-beslissingen en levensduuruitbreiding. Ook best practices zoals RCM, TPM en RBI worden behandeld.

Teambuilding
Meld je aan met een team van minimaal vier en maximaal zes personen uit hetzelfde bedrijf en ga de “strijd” aan met Maintenance en Asset Management collega’s van andere bedrijven. Het is inspirerend en leerzaam en daarnaast super leuk en interessant. Het competitieve element geeft de dag een extra uitdaging. Eén team gaat naar huis met de bokaal, maar alle deelnemers krijgen eyeopeners en handvatten om direct in de praktijk te kunnen toepassen.

Reviews
The GAME is een bewezen concept. Vele bedrijven hebben deze interactieve teambuilding dag reeds gevolgd, in company of in het Meeting House.

  •  ‘Leuke en leerzame dag om laagdrempelig inhoudelijke kennis te delen in multidisciplinaire teams’, Zoscha Droog – Port of Rotterdam
  • ‘In één dag het VDM procesmodel doorgronden’, Marcel van Munster – RET
  • ‘Inspirerend, interactief en leerzaam. Zo hoort een goede workshop te zijn!’, Bas Horvers – Ideo
  • ‘Game changer in Asset Management!’, Harry Rikken
  • ‘The GAME geeft in sneltreinvaart voldoende VDM kennis om zelfstandig de eerste focuspunten voor verbeterpotentieel zichtbaar te maken’, Mangas Hoogland – ENGIE Services NL

AANMELDEN

Locatie

Johan de Wittstraat 2
3311KJ Dordrecht
Nederland