Activiteit

Platform Voegovergangen en Opleggingen: Themabijeenkomst LCC en LCA

27 juni
2022
27 juni 2022
14:00 tot 16:00
Bijeenkomst
30 mei 2022 | 1 minuut lezen

Op maandag 27 juni wordt een fysieke themabijeenkomst van Platform Voegovergangen en Opleggingen georganiseerd met aansluitend een borrel. Frank van Beek en Barry Doorn ontmoeten jullie graag om jullie meer te vertellen over de ontwikkelingen die binnen Rijkswaterstaat plaatsvinden omtrent Life Cycle Costing (LCC) en Life Cycle Analysis (LCA) bij voegovergangen.

Deze onderwerpen zullen een belangrijke positie krijgen in het keuzeproces voor nieuwe voegovergangen. We hebben bij de ALV al een voorproefje gegeven en bij de fysieke themabijeenkomst zullen Frank en Barry hier dieper op in gaan.

Naast de LCC en LCA komt op 27 juni ook de renovatie van de Oude IJsselbruggen aan bod. De vervanging van de opleggingen en de voegovergangen gaat hand in hand. Een open en proactieve samenwerking van de betrokken partijen van begin tot eind heeft geresulteerd in een uitmuntend staaltje vakwerk. Volgende week zal hij meer vertellen over de gemaakte keuzes en de realisatie binnen de kaders van het kunstwerk.

Inschrijven kan hier!

Locatie

Kennedylaan 9
3533KH Utrecht
Werkgroepoverzicht