Activiteit

Symposium Connecting Circular Infrastructure

04 oktober
2022
4 oktober 2022
Congres
Profielfoto van Fred Westenberg
1 minuut lezen

HOE DRAAG JIJ BIJ AAN DE BRUGGENBOUW IN NEDERLAND?

Circulaire bruggenbouw is een uitdaging van formaat! Op Floriade Expo 2022 hebben we bewezen dat het kan. We delen graag ons netwerk en onze ervaringen, zodat het voor iedereen mogelijk is.


Is er een circulaire meetlat?

Nationaal wordt er werk gemaakt van één standaard voor circulair bouwen: ‘Het Nieuwe Normaal’. Onze bruggen zijn ingebracht om de standaard specifiek voor de Infra door te ontwikkelen. Rutger Buchoprichter Cirkelstad, presenteert samen met Bas Roelofs van Witteven+Bos de resultaten van de standaard ‘Het Nieuwe Normaal’. Samen met jou gaan zij in gesprek om te kijken hoe het nog beter kan én hoe schaal gemaakt kan worden in Almere, Flevoland en Nederland.

 

Welke kennis heb jij nodig?

Wouter Kersten van Platform31 daagt ons uit met zijn visie op wat nodig is voor opdrachtgevers en opdrachtnemers om te kunnen opschalen in de circulaire economie. Klik hier voor een voorproefje van zijn visie.

 

Welke hulpmiddelen kunnen jou helpen?

Jan Willem Kattouw van Collaborall geeft uitleg over de resultaten van de Gemeenschappelijke Data Omgeving en hoe de aanpak van de Bruggencampus heeft geleid tot de use case ‘De Digitale Bouwkeet’ als onderdeel van het Landelijk Ecosysyteem dat Dutch Mobility Innovations opzet.

 

Hoe gaan we samen verder?

Onder begeleiding van circulair innovator Lucas de Man, kijken we samen wat jij kan inbrengen in de transitie naar circulaire bruggenbouw in Nederland.

 

Programma

13.30 Inloop

14.00 Start inhoudelijk programma

17.00 Netwerken & borrel

Waar: Floriade – The Shelter

 

Praktische informatie

Na bevestiging van uw deelname ontvangt u van ons een toegangskaart voor Floriade en informatie over de bereikbaarheid.

 

Interesse? Meld u zich hier aan!